Informatie

Naast mijn werk als zelfstandig haptotherapeut, ben ik als fysiotherapeut verbonden aan het Deventer Ziekenhuis. 

GZ-Haptotherapeut

Als lid van de Vereniging Van Haptotherapeuten (VVH) ben ik opgenomen in het Register van GZ-Haptotherapeuten. Om het keurmerk 'GZ-Haptotherapeut' te mogen voeren ben ik verplicht te voldoen aan door de VVH vastgestelde opleidings- en kwaliteitseisen.

Samenwerking

Aan het Noorderplein 7 in Deventer werk ik samen met mijn collega haptotherapeut Marjolein Dekker en manueel therapeut E.S. Robert van Leeuwen. Verder werk ik samen met Hanzepoort, centrum voor specialistische fysiotherapie te Deventer, en met Esther Lansdaal van Praktijk voor Psychotherapie Lansdaal.

AVG (Privacy en gegevensbescherming)

Ik ga zorgvuldig met je persoonsgegevens om. Deze website wordt gepubliceerd achter een SSL protocol en wordt uitsluitend gehost bij een Nederlandse provider. Je gegevens zijn veilig. Download hier mijn AVG document in PDF formaat voor meer details.

Registraties

  • Jeltje Smits staat geregistreerd als haptotherapeut onder AGB code 90-039756, met AGB praktijkcode 90-018210.
  • Jeltje Smits staat geregistreerd als erkend fysiotherapeut onder BIG - registratienummer 29035053604.
  • Jeltje Smits staat geregistreerd bij de KVK te Enschede onder nummer 08197355.
  • Jeltje Smits staat geregistreerd bij de Vereniging Van Haptotherapeuten (VVH) onder nummer 583-A. Hier downloadt u de beroepscode van de beroepsvereniging voor haptotherapeuten. Eventuele reclamaties start u hier.